Catering Wielkanocny

 

Wielkanocna oferta cateringowa

 

 

 

 

 

 

 

Zupy:

 

Krem z pora z chrzanem                                                       28zł / l

 

Barszcz wielkanocny z grzybami                                            35zł / l

 

Krem z białych warzyw                                                         30zł / l

 

Żurek wielkanocny                                                                25zł / l

 

Barszcz czerwony                                                                  25zł / l

 

 

 

 

 

Danie główne:

 

Kaczka konfitowana pieczona z jabłkiem i żurawiną                   35zł/ 0,5

 

Kaczka ćwiartka                                                              21zł

 

Rolada z kurczakiem w bekonie                                                 12zł/ 120g

 

Kotlet devolay z masłem                                                  12zł

 

Gotowana szynka z sosem śmiet- chrzanowym          8,5zł/ 100g +100ml sosu

 

Zraz wieprzowy tradycyjny                                      11zł/100g +  100ml sosu

 

Polędwiczka wieprzowa z sosem z grzybów leśnych    22zł/ 120g+ 100ml sosu

 

Karkówka z winną śliwką w sosie własnym                                   10zł/ 100g

 

Schab z morelą duszony w winie                                                 10zł/ 100g

 

Eksalopki z drobiu w kremowym                                                                 

 

sosie śmietanowo -parmezanowym z pieczarkami      20zł/ 100g+ 100ml sosu        

 

Zrazy wołowe                                                         21zł/ 120g +100ml sosu

 

 

 

 

 

Zakąski zimne:

 

Szynka po rusku ( w galarecie)                                                      7zł/ 100g

 

Schab gotowany dekorowany ( w galarecie)                                  8zł/ 80g

 

Karkówka z winną sliwką                                                               8zł/ 100g

 

Rolada szpinakowo- łososiowa                                                        11zł/ 80g

 

Szynka swojska  świąteczna gotowana (w całości )                         60zł/kg

 

Śledzie w oleju z cebulką                                                              5zł/ 100g

 

Jajko w szynce na sałacie jarzynowej                                            10zł/ 100g

 

Szparagi w szynce na sałatce jarzynowej                                       10zł/ 100g

 

Kurczak z owocami                                                                       10zł/ 60g

 

Schab z masłem chrzanowym                                                        10zł/ 80g

 

Rostbef na różowo z kolorowym pieprzem                                      16zł/ 60g

 

Pstrąg w galarecie                                                                        12zł/ 65g

 

Sos chrzanowy                                                                             20zł/ 1L

 

Sos tatarski                                                                                  25zł/ 1L

 

Ćwikła modra na winie                                                                     24zł/ 1L

 

 

 

Catering można zamówić telefonicznie do 28.03.2018 pod nr tel. 502 26 49 49
lub mailowo info@hotelmaraton.pl

Zapraszamy